Boos Bestratingen heeft zich door de jaren heen gevormd tot een echte specialist in het maken van elke vorm van terrein verharding. Wij zijn met een modern uitgebreid machinepark en onze effici├źnte en doelgerichte aanpak in staat ieder infra gerelateerd project uit te voeren. Bij Boos Bestratingen staan wij altijd open voor nieuwe idee├źn dit in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Straten maken is een vak wat de afgelopen jaren sterk is veranderd

door de intreding van het mechanisch aanbrengen in de volksmond machinaal straten. Boos Bestratingen is hierin volledig gespecialiseerd en beschikt over de allernieuwste technieken en heeft hier zelfs een aantal innovatieve prijzen mee gewonnen. Bij het team van Boos Bestratingen spelen vakmanschap, innovatie en goede arbeidsomstandigheden een belangrijke rol. Op deze manier kunnen wij onze projecten optimaal uitvoeren.

Werkzaamheden

  • Ontwerp, voorbereiding en begeleiding
  • WRM-nieuwbouw
  • Herinrichting, renovatie bestaande situatie

 

  • Preventief en totaal onderhoud verhardingen
  • Terrein verhardingen voor zwaar en intensief gebruik
  • Totaalpakket terrein verharding bedrijf gebouwen en Distributiecentrum (DC)

Projecten

Haastere B.V.

Project:
Straatwerk terrein inrichting manege te Heemskerk

Omschrijving:
Machinaal aanbrengen H-Klinkers en Bkk betonklinkers totaal 5000 m2.

Bekijk meer projecten
Haastere B.V.
Heijmans
Gebr. Beentjes
Gemeente Medemblik
K Dekker
Zwart Infra Care

Wilt u ook samenwerken met Boos Bestratingen?

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neem dan telefonisch contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.